DE JURISTEN VAN KARREMAN…

Onze juristen zijn betrokken en gaan voor maximaal resultaat

U gaat in beginsel liever niet de (juridische) discussie aan met uw klant, maar mocht het er toch van komen, dan kunnen wij u als raadsman bijstaan. Onze juristen hebben passie voor hun vak en meer dan dat: onze juristen luisteren naar uw probleem en ontzorgen u. Ze zijn betrokken en gaan voor de volle 100% voor uw zaak en daarmee voor een maximaal resultaat. Onze juristen hebben een gedegen kennis van de reguliere wetgeving en ook heeft ieder zijn eigen specialisatie, waaronder incasso, huur en overheid. Vier van onze juristen zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Rechtskundige Adviseurs (NVRA).

Indien uw vordering ondanks alle incasso-inspanningen niet wordt betaald, dan wel gedurende dit traject verweer wordt gevoerd, dan weten onze juristen als geen ander hoe uw zaak verder te behandelen. Wij zullen u dan advies geven over de mogelijkheden die er zijn en in overleg met u de benodigde actie ondernemen.

Ook voor algemene juridische zaken kunt u bij ons terecht. Wilt u bijvoorbeeld een overeenkomst (huurovereenkomst, koopovereenkomst etc.) of algemene voorwaarden laten toetsen en zeker weten dat deze voldoen aan de huidige wetgeving? Neemt u dan contact met ons op.

 
MEER WETEN?

Meer weten over ons juridisch advies?

MAIL ONS