LANDELIJK EXPLOTEN LOKET

Het exploten loket voor al uw opdrachten: wij zorgen dat het exploot tijdig wordt uitgebracht, waar dan ook, zonder extra kosten

Klanten van advocatenkantoren of incassobureaus verwachten een snelle en adequate behandeling van hun zaak. U moet dan ook kunnen vertrouwen op de snelheid en kwaliteit van de gerechtsdeurwaarder die u daarbij inschakelt.

Wij begrijpen dit als geen ander en garanderen u dan ook dat een dagvaarding of een ander (standaard) exploot binnen Apeldoorn uiterlijk de volgende werkdag wordt betekend.

Na betekening zorgen wij ervoor dat een digitaal exemplaar van het betekende exploot in uw e-mailbox terecht komt. De originele stukken worden vervolgens per post nagezonden.

Wij zijn ook uw sparringpartner bij de tenuitvoerlegging van rechterlijke uitspraken (executoriaal en conservatoir). Deze zaken worden behandeld door onze ervaren juristen, die u rechtstreeks kunt benaderen. Uw dossier wordt zonder dossierkosten in behandeling genomen, met de mogelijkheid voor u om uw dossier online in te zien.

Landelijke garantie

Ambtelijke handelingen buiten Apeldoorn worden binnen 5 werkdagen betekend – en vaak al eerder. Of het in Alkmaar, Middelburg, Maastricht of Groningen is; ook buiten Gelderland en Overijssel geven wij deze garantie.

Moet betekening eerder? Dan kan dit altijd in overleg; wij bieden u graag maatwerk!

Aanlevering

U kunt uw zaak via de volgende wegen aanleveren, waarna wij deze zo spoedig mogelijk oppakken:

• Mail: ambtelijk@mkarreman.nl
• Whatsapp: 06-20 92 88 99
• Fax: 055-521 11 33
• Post: Postbus 10337 (7301 GH) Apeldoorn

MEER WETEN?

Meer weten over ons landelijk exploten loket?

MAIL ONS