DEBITEURENBEHEER

Uw debiteur is tevens uw klant

Het eeuwige dilemma waarmee onze opdrachtgevers zich geconfronteerd zien, is het in stand houden van de zorgvuldig opgebouwde relatie enerzijds en tijdige betaling van de facturen anderzijds. Een debiteur is in de eerste plaats een klant die voor omzet zorgt. Omzet die men niet graag ziet wegvallen. Aan de andere kant is het belangrijk dat klanten op tijd betalen. Klanten moeten dan ook worden aangesproken op hun betalingsgedrag indien er niet tijdig wordt betaald.

Het is niet erg om een herinnering te versturen c.q. te ontvangen, want zeker hier geldt: “zachte heelmeesters maken stinkende wonden”. Grote kans dat een slecht betalende klant u steeds langer zal laten wachten op uw geld.

Als u uw klanten vriendelijk maar beslist er aan herinnert dat er nog een factuur openstaat, is dat een teken dat u uw organisatie strak in de hand heeft: het is een kwaliteitswaarmerk voor uw organisatie.

Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van een goed en klantvriendelijk systeem van debiteurenbeheer en onze opdrachtgevers geven wij hierin gratis advies met behulp van de KarremanQuickscan. Daarnaast kan er behoefte zijn aan een advies op maat, bijvoorbeeld vanwege het bijzondere karakter van de zaken of de hoeveelheid openstaande facturen. Hiervoor hebben wij juristen in dienst die u verder kunnen helpen met uw debiteurenorganisatie. Dit kan zowel op basis van detachering als op adviesbasis. In overleg stemmen we dit af op uw behoefte.

Debiteurenbeheer: een beter en sneller resultaat. 

Met een goed debiteurenbeheer:

• beïnvloedt u het betalingsgedrag van uw klanten in positieve zin en u krijgt daarmee eerder uw facturen betaald;
• beperkt u het risico dat een factuur helemaal niet wordt betaald;
• worden betalingsproblemen en eventuele klachten tijdig gesignaleerd.

Heeft u interesse? Neem gerust contact op.

INCASSO CALCULATOR

Bepaal hoeveel incassokosten maximaal in rekening mag worden gebracht.

WHATSAPP

Voor het aanleveren van (eenvoudige) zaken, of voor het stellen van een vraag kunt u ons appen op nummer
06-20 92 88 99.