KARREMAN & POMPHOUDERS

Wij zijn inmiddels voor vele tankstations een vertrouwd adres voor het incasseren van onbetaalde tankbeurten (zowel doorrijders als schuldbekentenissen). In de loop der jaren is veel specifieke kennis opgedaan en weten wij als geen ander hoe om te gaan met de wanbetalers in de tankbranche. Deze expertise is met name voor u merkbaar in het incassotraject, waarbij wij zonder gerechtelijke procedure veelal alsnog de wanbetaler tot betaling weten te bewegen. Sterker nog: na interventie van ons kantoor daalt het aantal doorrijders aan de pomp significant! U heeft er daarom meteen voordeel bij.

Speciaal voor tankstations hebben wij de incassomodule Karreman & Pomphouders opgesteld. Daarbij is het uitgangspunt dat u de tankvorderingen bij ons ter incasso kunt aanbieden op basis van no-cure-no-pay. Wij nemen de incasso dan van u over waarbij de incassokosten verhaald worden op de debiteur. U loopt dan ook geen kostenrisico, u betaalt geen abonnementskosten en geen dossierkosten. Daarbij krijgt u van ons een top service: online inzage in dossiers, maandelijkse rapportage van uw zaken en een vaste sparringpartner. Uw inbreng in combinatie met onze ervaring en specialisatie (wij kennen de branche en de debiteuren) zorgen ervoor dat wij u deze top service kunnen bieden.

Tankbekentenissen

Het komt geregeld voor dat klanten de brandstof niet terstond na het tanken kunnen afrekenen, bijvoorbeeld in het geval van een vergeten portemonnee.

Speciaal voor tankstations hebben wij onze “TANKbekentenis” opgesteld die voldoet aan alle wettelijke vereisten. Door gebruik van deze TANKbekentenis wordt zoveel mogelijk voorkomen dat de debiteur de tankbeurt onbetaald laat. De TANKbekentenis heeft dan ook een preventieve werking! Laat de debiteur de tankbeurt tóch nog onbetaald, dan bent u ervan verzekerd dat de TANKbekentenis voldoet aan de wettelijke vereisten en kunt u de vordering zonder zorgen en kosten ter incasso aanbieden. Wilt u meer informatie of direct een aantal TANKbekentenissen afnemen? Neem contact met ons op!

Traceren doorrijders

Doorrijders zijn een doorn in het oog voor de tankstations. Wij willen ons graag samen sterk maken om het doorrijden zonder te betalen zoveel mogelijk te voorkomen.

In samenwerking met de Rijksdienst Wegverkeer achterhalen wij voor u degene die is doorgereden. Wij doen dit voor u geheel kosteloos en zorgen middels incasso ervoor dat de brandstof alsnog op de doorrijder wordt verhaald.

Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen over het onderwerp tankzaken?

Mail ons: tanken@mkarreman.nl

Overige Branches

Overige branches waar Karreman actief in is: