KARREMAN & MKB

Wij zijn ondernemers en wij werken samen met ondernemers. Wij weten dan ook als geen ander hoe belangrijk het is dat uw nota’s op tijd betaald worden.

Helaas is het echter de praktijk dat deze nota’s geregeld onbetaald op het bureau van de klanten blijven liggen. Vaak wordt dan gedacht dat het laten incasseren door een professionele organisatie niet de moeite waard of te duur is. Toch is dit, ongeacht de hoogte van het bedrag, erg vervelend en onbevredigend. Ook heeft uw organisatie er baat bij om wanbetaling zoveel mogelijk te voorkomen.

Speciaal voor de ondernemers hebben wij dan ook de MKB-module Karreman & MKB opgesteld, waarbij wij uw facturen op verantwoorde wijze incasseren op basis van no-cure-no-pay. Wij nemen uw zaak dan ook kosteloos in behandeling.

Tevens zijn wij er als het (juridisch) lastig wordt. Onze gerechtsdeurwaarders en juristen staan voor u klaar om juridische geschillen op te lossen, maar ook om uw overeenkomsten of algemene voorwaarden te beoordelen. Wij bieden u dan ook het meest complete dienstenpakket waarmee naar een optimale oplossing wordt gewerkt!

U kunt uw zaak altijd op basis van no-cure-no-pay bij ons aanleveren. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid aan om vaste tarieven te hanteren voor verdere specifieke diensten, zoals juridisch advies of beslaglegging.

Heeft u interesse, neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak. Wij zijn u graag van dienst!

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen over het onderwerp MKB?

Mail ons: mkb@mkarreman.nl

Overige Branches

Overige branches waar Karreman actief in is: